U toku trudnoce bi trebalo izbegavati tretmane, jer bismo vibracijama uznemiravali bebu.

U periodu dojenja smete da dolazite na tretmane.

Ne. Nikakve dijete nisu potrebne, rezultate će te primetiti i kad se ponašate isto kao sto ste se ponašali i pre tretmana. Jedino imamo savet za Vas, bilo bi dobro da izbegavate velike količine namirnica koje dovode do stvaranja masnih naslaga, jer one dovode do stanja koje su u direktnoj suprotnosti sa našim ciljem. Trening je naravno uvek poželjan, ali nije obavezan.

Ne. Tretmanom ne mozete da smršate, ali ukoliko želite da smršate i planirate da redukujete ishranu, tretmani su idealni da Vam pomognu u Vašem cilju.

Da. Treba istaći da cilj tretmana nije gubljenje u obimu, ali da se kroz praksu pokazalo da se obim smanjuje. Obim može da se smanji i do 8cm.

Tretman je apsolutno bezbedan. Tretmanom podstičemo Vaš organizam da se sam izbori sa lokalnim metaboličkim disbalansom. Nikakve materije se ne ubrizgavaju, tretman je neinvazivan, ništa ne topimo, ne zračimo... Jedino klijenti koji imaju neki oblik karcinoma, trombozu ili osobe koje su trudne bi trebali da izbegavaju tretmane. Ukoliko imate proširene vene mozete raditi sve regije, sem regiju nogu.

Posle serije tretmana Vaš organizam je i dalje aktivan, i najbolji rezultati se primećuju posle mesec ipo, tri, a kod nekih klijenata i posle šest meseci.

Broj tretmana je individualan. To zavisi od više faktora. Istrazivanje pokazalo da serija od 8-12 tretmana daje odlične rezultate.

Tu smo za Vas

Pisite nam odgovaracemo na sva Vaša pitanja...